avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Ma puteti ajuta cu niste informatii legate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Ma puteti ajuta cu niste informatii legate de procedura ...

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu niste informatii legate de procedura de eliberare a unui titlu de proprietate al bunicii noastre in cazul in care:
- Bunica a decedat (nu s-a facut succesiune dupa moartea ei)
- Bunicul a murit inainte ei acum foarte multi ani

Au avut 3 copii din care:
- tatal meu a murit ( copii : eu si sora mea)
- matusa mea A. a decedat
- matursa L. traieste

Nu s-a facut niciodat succesiunea dupa bunica si avem un titlu de prorietate vechi din 1993, dar ne gandim ca ar fi nevoie de unu actualizat, si nu stim cum e procedura si costurile pentru eliberarea unui titlu de proprietate nou.

Ma puteti ajuta ?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
Marialascap, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:31, 24 Ianuarie 2024
În.primul rand dezbateti succesiunea după bunici ,părinți (dacă nu e dezbatuta) pt a justifica o calitate în demersurile pe care doriți sa le faceți.Lamuriti dacă terenul exista ,a fost înscris pe rul fiscal,etcetc.Nu aveți nevoie de TP actualizat ci de lămurit in primul rand aceste aspecte ,au fost puși în posesie,nu l au înstrăinat,l au lucrat știți unde e amplasat etc.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea nicolle5000 nicolle5000 Buna ziua,am si eu o intrebare legat de un teren.Bunica mea nu a facut succesiunea atunci cand bunicul a murit(acum 3 ani),ea are 2 copii,iar tata,din partea ... (vezi toată discuția)
Succesiune si tp incomplet marianalincan marianalincan Va rog sa ma ajutati. Bunica mea a decedat in 1996. Ea a avut 2 copii: Ion si Tuta ambii decedati in 1986. La randul lor Ion are 2 copii in viata, Tuta a ... (vezi toată discuția)
Cat are dreptul unchiul meu la casa raluca77 raluca77 Pe titlu de prorietate al casei sunt trecuti bunicii.Primul a murit bunicul dupa care s-a dezbatut mostenirea.A ramas in viata bunica,mama si matusa maritata ... (vezi toată discuția)