Ma puteti ajuta cu niste informatii legate de procedura de eliberare a unui titlu de proprietate al bunicii noastre in cazul in care:
- Bunica a decedat (nu s-a facut succesiune dupa moartea ei)
- Bunicul a murit inainte ei acum foarte multi ani
Au avut 3 copii din care:
- tatal meu a murit ( copii : eu si sora mea)
- matusa mea A. a decedat
- matursa L. traieste
Nu s-a facut niciodat succesiunea dupa bunica si avem un titlu de prorietate vechi din 1993, dar ne gandim ca ar fi nevoie de unu actualizat, si nu stim cum e procedura si costurile pentru eliberarea unui titlu de proprietate nou.
În.primul rand dezbateti succesiunea după bunici ,părinți (dacă nu e dezbatuta) pt a justifica o calitate în demersurile pe care doriți sa le faceți.Lamuriti dacă terenul exista ,a fost înscris pe rul fiscal,etcetc.Nu aveți nevoie de TP actualizat ci de lămurit in primul rand aceste aspecte ,au fost puși în posesie,nu l au înstrăinat,l au lucrat știți unde e amplasat etc.
Succesiunea
nicolle5000
Buna ziua,am si eu o intrebare legat de un teren.Bunica mea nu a facut succesiunea atunci cand bunicul a murit(acum 3 ani),ea are 2 copii,iar tata,din partea ... (vezi toată discuția)
Mostenire
dulse
buna ziua!am o problema la care sper ca voi gasi un raspuns cert aici.poate bunica mea sa.i faca act pe teren si casa matusii mele,daca bunicul meu a ... (vezi toată discuția)