avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună, am ocupat un post într o firma timp de 4 luni ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună, am ocupat un post într o firma timp de 4 luni fără ...

Bună ,am ocupat un post într o firma timp de 4 luni fără a mi se semna transferul de pe un alt post,după 4 luni au adus alta persoana și am revenit la postul inițial.Eu consider ca am dreptul la acel post,facandu mi treaba impecabil .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:45, 24 Ianuarie 2024
Atat timp cat nu ati semnat un act aditional la c.i.m. ...nu vad cum ati putea reveni la acel post.
Acel act adițional, (teansfer)a fost semnat de mine ,dar nu a fost semnat de director,problema este ca de ce după 4 luni mi au spus ca nu asemănătoare directorul aveau voie sa ma tina 4 luni fără transfer semnat
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
Drxx, utilizator
Acel act aditional nesemnat de ambele parti nu produce efecte ..in acel act era mentionata o anumita perioada|?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii prelungire contract de munca pe perioada determinata alina0009 alina0009 Buna ziua, In luna aprilie m-am angajat cu contract pe perioada determinata de 3 luni. Ulterior printr-un act aditional perioada a fost prelungita pe inca 3 ... (vezi toată discuția)
Fisa postului si act aditional rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! sunt angajata ca bugetar cu contract de munca nedeterminat si de 3 ani de zile am lucrat cu o fisa de post nesemnata din neglijenta angajatorului ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale la contractul de munca Anniella Anniella Buna ziua.As dori sa stiu daca sunt obligata sa semnez un act aditional la contractul individual de munca daca nu sunt de acord cu ceea ce scrie in el si daca ... (vezi toată discuția)