avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, a fost adăugata o informație la legea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, a fost adăugata o informație la legea 126/1995,care ...

Bună ziua, a fost adăugata o informație la legea 126/1995,care nu aparține legii. A apărut într-un articol al d-nei Larisa Damian in Infocons, legat de folosirea petardelor de sărbători. D-na Larisa adaugă informația ca se pot folosi petarde și înainte cu câteva zile de revelion și după revelion. Acesta informație nu apare în lege. Are voie cineva sa adauge conținut la lege?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:28, 24 Ianuarie 2024
Doamna ,nu am auzit în viata mea nici de dna respectiva nici de site ul despre care vorbiți.Faptul ca cineva ,cetățeanul x,, , influensarul"y sau chiar un av,jurist comenteaza/,interpretează eronat o dispoziție legala nu înseamnă că adaugă la lege..
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta juridica ContSters87904 ContSters87904 Doresc sa acorda consultanta juridica sub forma unui business insa din cate am inteles de la colegii mei Dl Mihai Grigore si Dna ralu21 care m-au sfatuit ... (vezi toată discuția)
Fara facultatea de drept mai poti deveni avocat? hopeless1 hopeless1 eu una zic ca nu dar poate nu am eu dreptate. am auzit fara sa vreau acest lucru. deci...domnilor avocat intrebarea mea este: daca nu ai facultatea de drept ... (vezi toată discuția)
Termenul de depunere a întâmpinării după admiterea cererii de acordare a ajutorului public judiciar sub forma onorariului avocatului nuexistă nuexistă Când mi se admite cererea de acordare a ajutorului public judiciar pentru plata onorariului avocatului la prima instanță într-un dosar unde am calitatea de ... (vezi toată discuția)