avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! Daca unul dintre parinti este cercetat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! Daca unul dintre parinti este cercetat penal in ...

Buna seara ! Daca unul dintre parinti este cercetat penal in calitate de administrator al unei PJ si s-a impus sechestru pe averea personala ,exista posibi;itatea ca sechestrul sa se extinda si pe bunurile unicului copil ,bunuri dobandite prin mijloace proprii , nu donatie sau mostenire de la parintele in cauza ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sylvi1006 , utilizator 12:36, 25 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu există legătură și nici combinații între ei nu pot exista probleme.

Daca se încearcă ceva de stat este bine sa existe avocat care sa apere drepturile și interesele persoanei.

București 2024
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! daca unul dintre parinti este cercetat penal in ... sylvi1006 sylvi1006 Buna seara ! Daca unul dintre parinti este cercetat penal in calitate de administrator al unei PJ si s-a impus sechestru pe averea personala ,exista ... (vezi toată discuția)
Imobilele dobandite prin mostenire pot face obiectul partajului de bunuri comune? arvat_t arvat_t Buna seara,posed proprietati imobiliare prin acte de mostenire,in cazul in care divortez proprietatile respective fac obiectul unui partaj?Dar in cazul in ... (vezi toată discuția)
Mostenire Adelyna23439 Adelyna23439 Buna seara! Am si eu o întrebare.In curând eu și viitorul meu soț ne vom face planuri de căsătorie.Dar el are un copil dintr-o căsătorie anterioară.Ce ... (vezi toată discuția)