avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara ! Daca unul dintre parinti este cercetat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara ! Daca unul dintre parinti este cercetat penal in ...

Buna seara ! Daca unul dintre parinti este cercetat penal in calitate de administrator al unei PJ si s-a impus sechestru pe averea personala ,exista posibi;itatea ca sechestrul sa se extinda si pe bunurile unicului copil ,bunuri dobandite prin mijloace proprii , nu donatie sau mostenire de la parintele in cauza ? MultumesC
Cel mai recent răspuns: sylvi1006 , utilizator 15:13, 18 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Copilul nu are nicio legatura cu averea tatalui.Sechestru se pune doar pe averea tatalui.
Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! daca unul dintre parinti este cercetat penal in ... sylvi1006 sylvi1006 Buna seara ! Daca unul dintre parinti este cercetat penal in calitate de administrator al unei PJ si s-a impus sechestru pe averea personala ,exista ... (vezi toată discuția)
Mostenire Adelyna23439 Adelyna23439 Buna seara! Am si eu o întrebare.In curând eu și viitorul meu soț ne vom face planuri de căsătorie.Dar el are un copil dintr-o căsătorie anterioară.Ce ... (vezi toată discuția)
Executare silita a bunurilor sotiei jidanu jidanu Sotul meu are o microfirma care a acumulat datorii la stat. Intrebarea este daca in cazul unei executari silite, statul poate pune sechestru pe casa si masina ... (vezi toată discuția)