avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general E-factura și SPV la un srl fara activitate?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

E-factura și SPV la un srl fara activitate?

Buna ziua, am un srl fara activitate, deci nu emit nici o factura, am obligatia sa ma inscriu in spatiul privat virtual? Multumesc frumos si o zi buna tuturor.
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: tasso , utilizator 11:51, 25 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti aceasta obligatie , doar cand veti emite facturi sau dupa 01,07,2024 cand ceti primi facturi de la furnizorii dvs doar in SPV.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituire documente contabile enaf enaf Fiind administrator am constatat de ceva timp ca angajatul care intocmeste documentatiile primare si care este desemnat si pentru emitere facturi, desfasoara o ... (vezi toată discuția)
Obligativitate inrolare in spv institutii publice. CORNELIA.G CORNELIA.G Doresc sa imi spuneti daca o institutie publica cu finantare de la bugetul de stat (serviciu deconcentrat al unui minister in teritoriu) incaseaza venituri din ... (vezi toată discuția)
Proprietar cu contract individual datornic la cet chrissttina1982 chrissttina1982 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema: Sunt administratorul unei asociatii de locatari si am un datornic la CET, mentionez ca acesta are ... (vezi toată discuția)