avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt calificat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt calificat

salut ! am si eu o intrebare ... Daca am intrat complice la un furt calificat si acuma urmeaza sa se judece cam cat ar fi amenda pt furt calificat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:16, 2 Februarie 2010
Depinde foarte mult daca este vorba de un furt din locuinta, furt auto, furt din auto, furt din magazin alimentar, furt din magazin pe timp de noapte prin efractie, etc.
Pentru fiecare situatie in parte individualizarea judiciara a pedepsei difera foarte mult.
Cu avocat angajat sansele sporesc spre cea mai favorabila sanctiune in functie de situatia concreta.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidivist la furt calificat thebestfabian04 thebestfabian04 este complice la furt calificat. sotul meu este complice la acest furt iar el este si recidivist . cati ani poate sai dea. prietenul lui a spart o casa de ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat lights lights am 20 de ani sunt la prima abatere, si sunt acuzat de complicitate la furt calificat `mai exact au fost furati niste porumbei ...acestea au fost restituiti ... (vezi toată discuția)
Furt pe timp de noapte,adica magazin spart alis04 alis04 prietenul meu impreuna cu un alt baiat au fost prinsi cand au spart un magazin....nu aveau produsele la ei dar se aflau langa magazin.au recunoscut fapta si ... (vezi toată discuția)