avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. În blocul în care locuiesc exista o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. În blocul în care locuiesc exista o firma de expertiza ...

Bună ziua. În blocul în care locuiesc exista o firma de expertiza contabila care figurează la cadastru ca proprietate personala a celor 2 soți.dar de fapt în acel spațiu activează firma de expertiza cu 4 angajați și rulaj aferent al clienților. La administrație figurează în lista de întreținere cu 2 persoane. Firma lucrează de la ora 9 la orele 19-20 plus deranjul cauzat de traficul de persoane la aceasta firma. Restul locatarilor sunt proprietari sau chiriași. Cine poate controla situația. Exclus administrator, presedinte, cenzor ( cenzor e chiar dna contabila. Suslanescu Monica, Pitesti. Multumesc
.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:03, 25 Ianuarie 2024
Nu as vrea sa scriu ce gandesc acum - despre situatia descrisa !
Pai daca astia plini de bani faca asa, ce sa mai zica ceilati?
Pai daca ...Exclus administrator, presedinte, cenzor ( cenzor e chiar dna contabila
Atunci cine?
Totusi, incercati o discutie in AG a membrilor;
- Incercati o reclamatie la serv. as. prop. din primaria locala;
- Bine ar fi sa semnati mai multi proprietari di bloc;
- Cititi L 196 / 2018 -[ link extern ] .
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am in proprietate o garsoniera iar in acel bloc administratorul ... itun itun Buna ziua, Am in proprietate o garsoniera iar in acel bloc administratorul este plecat in strainatate de patru ani ,munca lui este facuta de asa numit cenzor ... (vezi toată discuția)
Sotia adminstrator- sot presedinte asociatie-conflict de interese? ContSters292568 ContSters292568 Buna ziua, am si eu o intreabare la care sper ca cei care stiti ma veti si lamuri,si anume, locuiesc intr\'un imobil format din 2 scari de bloc,este o ... (vezi toată discuția)
Locatarul unui bloc poate cere documente justificative la intretinere in baza unei imputericiri? jackal77 jackal77 Buna ziua, Locatarul unui bloc in speta copilul proprietarului poate primi documentele justificative la intretinere in baza unei imputerniciri scrise sau a ... (vezi toată discuția)