avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Am un PFA cu domeniul de activitate TAXI ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Am un PFA cu domeniul de activitate TAXI dar sunt ...

Bună ziua.
Am un PFA cu domeniul de activitate TAXI dar sunt și Administrator la o Asociație de Proprietari.
Sunt compatibile aceste două profesii ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:24, 27 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar ca trebuie sa va faceti treba si colo si colo. Ce incompatibilitate sa fie?
Cunosc o suta de oameni care au serviciu (angajati cu cim), dar sunt si administratori de condominii.
Dar ca sa fiti 100% sigur de acest lucru, mergeti la Primaria locala, la Serv. asociatii de proprietari si intrebati. O puteti face si in scris (eventual pe e-mail) !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.ca si administrator de condominii cum pot sau cum ... Babyka Babyka Buna seara.Ca si administrator de condominii cum pot sau cum este legal sa ma angajez?Precizez ca am 10 asociatii si nu am firma.Multumesc. (vezi toată discuția)
Raport de munca intr-o asociatie de locatari Cornel  Vasile Cornel Vasile Problema care s-a pus in ultima vreme institutiile abilitate este daca [b]o asociatie de locatari [/b]poate incheia sau nu contracte individuale de munca ... (vezi toată discuția)
Administrator imobile poate fi pfa? carmenmoldovan carmenmoldovan O asociatie de proprietari poate angaja PFA pentru munca de administrator? Mentionez ca este autorizat pe baza atestatului. ITM-ul poate avea ... (vezi toată discuția)