avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De curand am achizitionat o masina second hand, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De curand am achizitionat o masina second hand, neinmatriculata ...

De curand am achizitionat o masina second hand, neinmatriculata de la un dealer auto. Toate bune si frumoase pana in momentul in care am achitat avansul. Din acest punct, masina a mai ramas la ei aproximativ o saptamana si de aici a inceput inselaciunea. Au sustras mici piese din masina, au inlocuit rotile cu altele mult mai vechi, nu au respectat promisiunile din anuntul masinii si mai mult de atat, au schimbat brusc pretul, sustinand ca politica lor este sa adauge 2% la cursul BNR. Pana la urma, am achizitionat masina constransa de faptul ca am achitat avansul, insa le-am atras atentia si se pare ca acest lucru i-a deranjat. Drept urmare, acum ma aflu in situatia in care am nevoie de la ei, pentru a inmatricula masina, de o stampila de la circa lor financiara, insa acestia nu imi mai raspund la telefon. Catre ce autoritate m-as putea indrepta? Ce as putea sa fac mai departe?

Va multumesc anticipat pentru orice raspuns.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 22:29, 31 Ianuarie 2024
Sesizări R.A.R. Service-urile sunt in subordinea lor.
Nu este vorba despre un service ci despre un vanzator de masini (persoana juridica)

Szekely Barna a scris:

Sesizări R.A.R. Service-urile sunt in subordinea lor.

Crezusem că de la în dealer de mașini. In aceste condiții nu se poate la R.A.R.. Aveți contract? Atunci puteți sesiza ANPC. Și văzut cine l-a autorizat ptr vânzare de mașini. Daca aflați să faceți sesizare și la ei.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2024
Szekely Barna, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa acte masina second hand Miha111 Miha111 De curand am achizitionat o masina second hand, neinmatriculata de la un dealer auto. Toate bune si frumoase pana in momentul in care am achitat avansul. Din ... (vezi toată discuția)
Posibila inselaciune dany6969 dany6969 Buna ziua. De curand am achizitionat un autoturism sh cu o anumita suma de bani. Am vazut masina, nu am verificat-o la service, mi-a placut si am cumparat-o de ... (vezi toată discuția)
Probleme vanzare masina avariata total dar neinmatriculata gigel2007 gigel2007 salut, se platesc taxe la fisc pentru o masina second hand cumparata dar neinmatriculata? in decembrie 2006 am cumparat cu toate formele legale o masina de ... (vezi toată discuția)