avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Copil de 11 ani ,are un cont bancar ,unde ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Copil de 11 ani ,are un cont bancar ,unde parinti ...

Buna ziua ! Copil de 11 ani ,are un cont bancar ,unde parinti depun lunar o suma modica ,inputerniciti parinti. Banca a trimis instiintarepe numele copilului ,ca daca nu actualizeaza datele pana pe 5 februarie ,contul respectiv va fi inchis. Mentionez ca ambi parinti au datele actualizate la zi. S-au prezentat cu copilul intro agentie si reprezentantul banci a spus ca nu este legal sa stea de vorba si sa actualizeze datele unui copil care nu are drept de semnatura. Pana la urma ce ar fi de facut?
Cel mai recent răspuns: EusebiuLuci , utilizator 09:23, 26 Ianuarie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Păi dacă S-AU prezentat (ambii părinți, se subînțelege) ei cu cine altcineva vor să stea de vorbă? Cu Sfântul Duh?
Nu sunt părinții reprezentanții minorului? Eu aș fi mutat banii în secunda 2. În speranța că mai sunt și alte instituții care știu să explice ce vor.
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
romascanu, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mutați banii. Poate prin închidere soldul va deveni zero. Și atunci ia de unde nu e.
Multumesc ,pentru sfaturi ,oricum mi se pare o prostie sa notifici un copil. Asa o sa facem ,inchidem toate conturile ,au dat dovada de lipsa de profesionaliism .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer bancar mihaelabonjcz mihaelabonjcz Buna ziua .Am o problema mare ,matusa mea in varsta de 73 ani avand mai multe conturi bancare si neavand pe nimenea acum 4 ani mi-a trecut 7000 euro prin ... (vezi toată discuția)
Titular cont bancar decedat akz3n akz3n Buna ziua. Bunica mea a decedat in iulie 2018, avea un depozit bancar cu doi imputerniciti: bunicul si tatal meu. Banca i-a trimis cerere de actualizare a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca mfulga mfulga Buna ziua, M-am confruntat de curand cu urmatoarea situatie. Pana in septembrie 2007 salariul lunar mi-a fost livrat la o anumita banca. Schimbandu-mi locul ... (vezi toată discuția)