avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dacă o persoană despre care știu că este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dacă o persoană despre care știu că este administrator al ...

Dacă o persoană despre care știu că este administrator al unei asociații de proprietari, înjură un locatar în sediul asociației, respectivul locatar poate depune plângere pentru purtare abuzivă împotriva celui care înjură ? Sau trebuie mai întâi să afle dacă respectivul era în timpul programului de lucru?
Cel mai recent răspuns: Tracul , utilizator 14:11, 27 Ianuarie 2024
Aveti glume in program...
Pai puteti sa-l reclamati in toate cazurile. Ati fost injurat, jignit, amenintat - va adresati organelor de politie competente si lasati-ii pe dansii sa discearna. Pregatiti-va cu probe, martori...
Nu am glume în program, nici pe departe însă știu că dacă nu am toate informațiile necesare , un nesimțit cronic poate scăpa cu avertisment sau amendă pe LG61 și va continua să se comporte așa cu toată lumea dacă nu este pus la punct cum trebuie.

Adam Grecu a scris:

Aveti glume in program...
Pai puteti sa-l reclamati in toate cazurile. Ati fost injurat, jignit, amenintat - va adresati organelor de politie competente si lasati-ii pe dansii sa discearna. Pregatiti-va cu probe, martori...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere pe baza unor mesaje pe facebook ContSters406010 ContSters406010 Buna ziua, As avea o intrebare daca am CIM pe perioada nedeterminata si o \"doamna\" doreste sa imi faca rau care a plecat din cadrul firmei, avand ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca Robertbeeib Robertbeeib Buna, azi dupa ora 12 ma strigat sefa la ea m-am dus ca facusem o greseala foarte mica nimic important.Ma prins de gat destul de tare si ma scuturat timp de ... (vezi toată discuția)