Buna seara!
Va multumesc pentru raspunsurile date.
Vreau sa va mai intreb ceva. Care este legea care prevede ca poti dovedi cu acte ca ai obtinut venituri mai mari si poti cere cota mai mare la partaj.
Sa va spun de ce?
Am angajat un avocat si i-am pus aceasta problema. Si mi a spus ca sansele de a castiga intr-o asemenea situatie sunt de 20%.
Mentionez ca nveiturile mele suplimentare au provenit numai din salarii. In timp ce sotul meu a fost in somaj, prelungie, salariu minim pe economie. Bunurile din casa au fost cumparate pe numele meu, Creditele, unele deja achitate tot pe numele meu. El nu a avut niciun imprumut, niciodata.
Nu mi zse pare corect sa impartim , macar bunurile mobile jumatate, jumatate.
De asemenea va mai intreb ceva> Ce sanse am ca sa obtin eu casa si sa i dau 50% din valoare acesteia, daca aceasta casa a fost obtinuta de mine de la stat, dar achitata in timpul casatoriei?
Va multumesc!
daca v-a zis asta avocatul , e cazul sa0l schimbati.
aveti sanse mari deoarece aveti de administrat probe, inscrisuri, martori conf. cod. proced. civila.
dvs veti putea demonstra cu fluturasi de salariu, toate veniturile dvs, fosta "jumatate" a dvs cu ce va putea demonstra daca a fost in somaj?
este un exemplu despre cum puteti castiga in fata instantei.
Colega, nu sunt de acord cu modul de abordare a spetei în sensul ca nu trebuie sa ne lasam atrasi in dispute dintre colegi ai nostri si presupusii lor clienti prin a face aprecieri cu privire la calitatea consultantei. Opiniile exprimate de cei avizati ar trebui enuntate sub forme principiale si nicidecum cu caracter prsonal si/sau denigratorii la adresa colegilor avocati!
Nu cred ca ar trebui sa va suparati, era un mod mai direct de a pune problema. Pentru ca trebuie sa recunoaste ca toti putem gresi in anumite situatii. Sau cand noi nu suntem siguri de ceva este normal sa nu i dam sperante celui care ne angajeaza. Asa cum avocatul angajat de mine a fost corect si mi a spus din punctul de vedere al dansului sansele, tot asa si colega dvs. a fost directa, fara sa aduca vreu prejudiciu de imagine breslei avocatesti. Stim cu totii ca in orice profesie exista oameni bfoarte bine pregatiti si unii mai putin bine pregatiti.
Va multumesc!
Custodie minor
eu1983
Buna ziua ,
In cazul unu proces de divort cu minor de 3 ani , daca ma prezint fara avocat , eu ca mama ce sanse am sa obtin copilul ,
Intrucat nu doresc ... (vezi toată discuția)