Avem 2 copii și sotia ma inseala, am dovezi și martori. Ce șansă am să rămână copii cu mine(tatăl)? Copii au 6 și 8 ani. Menționez ca sotia căntă muzica populara, face facultatea la 150 km de casă și rămâne cam 8 nopți pe lună in alte locații decât acasă.
Buna ziua, pentru stabilirea domiciliului copiilor la dvs. se vor administra probe in functie de care instanta va decide la care parinte este in interesul minorilor ca acestia sa domicilieze. Faptul ca sotia va inseala sau lipseste de acasa sunt probe favorabile dvs pentru divort dar pentru stabilirea domiciliului copiilor, criteriile sunt altele: implicarea in educatia copiilor, asigurarea conditiilor materiale si morale de crestere, etc. Apelati la un avocat care sa va ajute in acest demers pentru a maximiza sansele dvs in acest proces.
Șanse destul de mici..Puteti încerca,lupta dar trebuie sa știți de la început ca infidelitatea poate fi doar un motiv de divorț.Regula este custodie comuna și domiciliul copiilor la mama ..
Divort
blonndy_m
buna seara!am si eu doua intrebari si as aprecia enorm daca ati putea sa ma ajutati. daca sotul meu din motive necunoscute mie, nu doarme o noapte acasa pot ... (vezi toată discuția)