avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Avem 2 copii și sotia ma inseala, am dovezi și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Avem 2 copii și sotia ma inseala, am dovezi și martori. Ce ...

Avem 2 copii și sotia ma inseala, am dovezi și martori. Ce șansă am să rămână copii cu mine(tatăl)? Copii au 6 și 8 ani. Menționez ca sotia căntă muzica populara, face facultatea la 150 km de casă și rămâne cam 8 nopți pe lună in alte locații decât acasă.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:03, 27 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, pentru stabilirea domiciliului copiilor la dvs. se vor administra probe in functie de care instanta va decide la care parinte este in interesul minorilor ca acestia sa domicilieze. Faptul ca sotia va inseala sau lipseste de acasa sunt probe favorabile dvs pentru divort dar pentru stabilirea domiciliului copiilor, criteriile sunt altele: implicarea in educatia copiilor, asigurarea conditiilor materiale si morale de crestere, etc. Apelati la un avocat care sa va ajute in acest demers pentru a maximiza sansele dvs in acest proces.
Șanse destul de mici..Puteti încerca,lupta dar trebuie sa știți de la început ca infidelitatea poate fi doar un motiv de divorț.Regula este custodie comuna și domiciliul copiilor la mama ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort blonndy_m blonndy_m buna seara!am si eu doua intrebari si as aprecia enorm daca ati putea sa ma ajutati. daca sotul meu din motive necunoscute mie, nu doarme o noapte acasa pot ... (vezi toată discuția)
Cum se stabilește părintele rezident în caz de divorț? Letiția97 Letiția97 Unul dintre parinti poate interzice celuilalt parinte sa isi vada copilul pana la sentinta de divort ? Parinte infidel , se adreseaza urat partenerei de viata ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului Cristian141 Cristian141 Buna seara dunt casatorit de 4ani in urma casatoriei avem un copi sotia imi este infidela am iregistrari cu persoane apropiate ei si conversati intre ea si ... (vezi toată discuția)