avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Certificat concediu medical si GDPR.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Certificat concediu medical si GDPR.

Buna seara!
Am avut concediu medical si trebuie sa duc certificatul de concediu medical la serviciu. As vrea sa stiu daca am voie sa acopar cu corector sau marker datele legate de adresa mea care sunt mentionate in certificatul de concediu medical. Precizez ca, din motive de securitate, nu pot da noua mea adresa la serviciu. De asemenea, nu am incredere ca sunt respectate toate datele cu caracter personal in institutia in care lucrez. Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
OanaAlexa, utilizator
Cel mai recent răspuns: OanaAlexa , utilizator 10:09, 27 Ianuarie 2024
Nu aveti dreptul de a faca asa ceva pe certificatul de concediu medical ..
Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul îmi cere ieșirea din spital pe motiv că nu crede diagnosticul comunicat de mine. ce mi se poate întâmpla dacă refuz să i-o arăt? reli_relly reli_relly Buna seara. Ma confrunt cu o problema la locul de munca , si anume: Am fost internată în spital iar pe zilele de spitalizare mi.a fost eliberat un concediu ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna si celui medical ContSters66930 ContSters66930 Buna ziua. Am o problema cu angajatorul care nu mi-a platit concediul. Pana la data de 3 mai efectuasem 5 zile din cele 21 sau 22 cate sunt alocate unui an. ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap dianafm dianafm Buna ziua, Mama mea are o boala autoimuna si detine in acest sens si un certificat de handicap grad II. Momentan lucreaza intr-o institutie la departamentul ... (vezi toată discuția)