avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Imputernicire notariala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Imputernicire notariala

Buna ziua,
Doresc sa fac o imputernicire notariala la Ambasada Romaniei. Pe pagina unde trebuie incarcate documentele ma intreaba cate exemplare doresc.
Intrebarea mea este:
Se poate face o copie legalizata in tara, in caz de nevoie, dupa acea imputernicire? Are aceeasi valoare juridica cu originalul, sau trebuie sa solicit din start mai multe exemplare?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 26 Ianuarie 2024
Dumitru Josan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 27 Ianuarie 2024
Solicitati mai multe exemplare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect interesant 2 ... va rog cititi! ionut.tanase ionut.tanase Buna ziua, Vreau sa fac cadastru lsi intabularea unui teren. Expertul autorizat mi-a solicitat urmatoarele documente, citez: [quot]Acte necesare ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei apostile pt. certificatul de casatorie (am rezidenta in strainatate) dan_daniel dan_daniel Trebuie sa obtin o apostila dupa certificatul de casatorie, locuiesc in strainatate si se pare ca Ambasada nu ofera astfel de servicii si oricum probabil ar ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean strain dine dine Buna ziua, Ce pasi trebuie facuti in vederea casatoriei cu un cetatean indian care locuieste de cativa ani in Dubai, cu viza reinnoita anual? S-a nascut in ... (vezi toată discuția)