avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Bună dimineața. Am o întrebare,și care ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Bună dimineața. Am o întrebare,și care demonstrează capacitatea ...

Bună dimineața. Am o întrebare,și care demonstrează capacitatea profesională a celui care răspunde(eu sunt profan în domeniu).Întrebare:
Un magistrat (fost cumnat)poate fi acționat în judecată în proces civil ? Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Iconarul , utilizator 23:30, 27 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, un magistrat poate fi acționat în judecată într-un proces.

Cornel Vasile a scris:

Da, un magistrat poate fi acționat în judecată într-un proces.

Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere monument funerar nicolae100 nicolae100 buna ziua am o problema delicata nu stiu daca cineva sa mai intilnit cu asa ceva in anul 2005 cumnatul meu a murit intrun accident de munca sora mia ea facut ... (vezi toată discuția)
Proces civil - pentru dezvaluirea datelor personale de catre ... snipe1975 snipe1975 Proces civil - pentru dezvaluirea datelor personale de catre politisti, ce institutie sau entitate trebuie actionata in judecata? Dar pentru faptele unor ... (vezi toată discuția)
De ce vreti sa fiti magistrati? bogdanbb bogdanbb Daca tot v-am adresat o intrebare atat de \"indiscreta\" e normal sa raspund eu primul: 1.pentru ca m-am plictisit de serviciul actual si vreau sa vad daca ... (vezi toată discuția)