avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Avem un apartament in care nu locuieste ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Avem un apartament in care nu locuieste nimeni, dar ...

Buna ziua! Avem un apartament in care nu locuieste nimeni, dar ocazional mai sta fiul meu cate 4-5 zile pe luna acolo. La intretinere nu suntem trecuti cu nici 0 persoana, dar achitam la zi toate cheltuielile cu intretinerea, inclusiv utilitatile. Este vreo regula privind nr de zile in care este locuit apartamentul pentru a declara la asociatie?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Ianuarie 2024
MARIANADemenescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:58, 30 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeți art. 82 alin. 5 din legea nr. 196/2018.

[ link extern ]

MARIANADemenescu a scris:

Buna ziua! Avem un apartament in care nu locuieste nimeni, dar ocazional mai sta fiul meu cate 4-5 zile pe luna acolo. La intretinere nu suntem trecuti cu nici 0 persoana, dar achitam la zi toate cheltuielile cu intretinerea, inclusiv utilitatile. Este vreo regula privind nr de zile in care este locuit apartamentul pentru a declara la asociatie?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar ca sa nu aveti probleme cu vecinii - puteti sa treceti in evidentele asociatiei 1 persoana. Nici nu costa prea mult, dar scapati de "discutii"...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o nelamurire.locuiesc la bloc si am o vecina care ... matiuta matiuta Buna ziua Am o nelamurire.Locuiesc la bloc si am o vecina care spune ca locuieste singura,deci este trecuta o singura persoana la intretinere,dar are un baiat ... (vezi toată discuția)
Calcul întreținere apartament gol Vince222 Vince222 Bună ziua tuturor. Avem un apartament nelocuit de câțiva ani. În septembrie 2017 s-a lăsat întreținerea pe 0, în ianuarie 2022 întreținerea este ... (vezi toată discuția)
Dacă nu locuiește nimeni într-o locuință e normal să plătească ... edy007s edy007s Dacă nu locuiește nimeni într-o locuință e normal să plătească întreținere și să i se pună și penalități? (vezi toată discuția)