Am imprumutat unei cunostinte o suma de bani semnificativa. Am facut act notarial. Bineinteles, nu mi-a returnat banii, sunt deja doi ani intarziere.
Formulrarea actului notariul este ca individul "garanteaza cu toate bunirile lui mobile si imobile" imprumutul acordat.
Intrebarea mea este urmatoarea: daca incep urmarirea individului cu un Executor Judecatoresc si se ajunge la concluzia ca acesta nu are nimic pe numele lui, el va ramane in urmarire pana la recuperarea imprumutului sau imprumutul se prescrie? In ce masura pot solicita rudelor sale apropiate - sotie, parinti, frati, copii? Am senzatia ca individul si-a transferat bunurile rudelor si ca el este bagat pana in gat probleme financiare.
Multumesc.
Nu trebuia sa așteptați ci sa mergeți direct la execitor atunci când împrumutul a ajuns scadent.Mergeti întâi la executor vedeți dacă are bunuri care pot fi executate .În cazul în care nu exista luați legătura cu un av pt a vedea ce șolutii exista..
Act notarial
stefanpetre
va salut....scurt si la obiect....am facut un act notarial cu o persoana inprumutindu-i o suma de bani...actul a fost facut pe data de 11 iunie 2008 pina la ... (vezi toată discuția)
Imprumut
IRINA ANGELA
Buna seara
Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si vrea sa o returneze dupa 3 luni de zile. Ce document se poate face prin notariat prin care persoana ... (vezi toată discuția)