in 2014 sotia mea impreuna cu o verisoara au primit donatie de la o matusa cu sarcina de intretinere. in 2022 verisoara instraineaza partea ce ii revine sotiei mele printrun act de partaj voluntar primind si suma de 20000 euro. batrana este diagnosticata cu dementa severa si ii este necesara ingrijire si supraveghere permanenta. problema e ca verisoara din luna august 2023 nu a mai dorit sa ingrijeasca de batrana asa cum prevede contractul de donatie, ce pot face?o pot chema ii instanta pt ca nu se achita de sarcina desi a primit partea din donatie?multumesc!
a primit cat a solicitat si s a angajat prin actul de donatie sa aiba grija si ea de batrana. vroiati sa i dau jumatate din 55000 euro cat valoreaza casa?ea si a primit partea , s a folosit de ea. sotia a ramas sa ingrijeasca de batrana iar de bun se v a putea bucura dupa ce decedeaza batrana.
Act donatie
marinica71
sotia mea impreuna cu o verisoara au primit donatie de la o matusa un apartament. verisoara si a instrainat printr un act de partaj voluntar partea ei de ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere
remus5
Un prieten m-a rugat sa ma interesz pe internet legat de cazul sau.
Sotia lui are o matusa care a mostenit de la fiul ei care a murit o suma de bani.
Matusa ... (vezi toată discuția)