avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am achiziționat o casă la data de 12 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am achiziționat o casă la data de 12 octombrie. ...

Bună ziua!
Am achiziționat o casă la data de 12 octombrie. De comun acord cu vânzătorii am stabilit să îi lăsăm să mai locuiască acolo până la 30 noiembrie 2023,lucru stipulat și în contractul de vânzare-cumpărare. Între timp noi am trecut toate contractele la utilități pe numele nostru. Vânzătorii nu vor să își achite facturile pe luna noiembrie. Acestea sunt pe numele nostru,dar consumul este al lor. Când ne-au predat cheile și-au notat indexul aferent lunii noiembrie, dar acum refuză să plătească pe motiv că sunt prea mari facturile și că ei nu au consumat atât. Ce putem face noi în acest caz?
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:14, 29 Ianuarie 2024
doar prin judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme achitare facturi dupa ce am cumparat locuinta SilviaNedelcu SilviaNedelcu Buna ziua. Am cumparat o locuinta pe 29.11.2014 si cand am incheiat actele la notar , doamna notar nu ne-a cerut adeverinta de la Cez cum ca sunt achitate ... (vezi toată discuția)
Vanzatorul refuza sa achite facturile de utilitati emise dupa ... mihai_soare mihai_soare Vanzatorul refuza sa achite facturile de utilitati emise dupa momentul vanzarii, dar pentru perioada de consum anterioara vanzarii. Cum procedez? (vezi toată discuția)
Buna dimineata, intampin urmatoarea problema cu dezvoltatorul ... Alecs25 Alecs25 buna dimineata, intampin urmatoarea problema cu dezvoltatorul unui imobil din zona dobroesti, iflov. acesta a aridicat un bloc de 3 etaje, si-a facut ... (vezi toată discuția)