avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am pierdut actul original, și nici copie nu am, la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am pierdut actul original, și nici copie nu am, la locurile ...

Am pierdut actul original, și nici copie nu am, la locurile de veci ale părinților. Trebuie sa fac succesiunea, și nu am acele acte. Cum procedez. VA multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:12, 30 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la administratia cimitirului sau la biserica la care este arondat cimitirul si va elibereaza o copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconcesionarea locului de veci cfinica cfinica Buna Dimineata, Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat... Am 3 locuri de veci la un cimitir din apropierea Capitalei,cumparate cu mai multi ani in urma,cu ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)
Taxa de concesiune pt cimitir Josephine2016 Josephine2016 Buna ziua, v-aș ruga sa îmi explicati daca 1.trebuie sa plătesc vreun impozit pentru cele doua locuri de veci ale părinților mei, in afara de faptul ca ... (vezi toată discuția)