avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Responsabilitatea cui - zapada cazuta de pe bloc pe o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Responsabilitatea cui - zapada cazuta de pe bloc pe o masina

Buna seara, sunt proprietarul unui apartament situat la et.3/3, in seara aceasta am fost anuntat ca o bucata de gheata/zapada ar fi cazut pe masina unui vecin, aceasta fiind avariata. Mentionez ca nu e vorba de turturi( pe care ii indepartasem eu deja), ci de o bucata de zapada inghetata care probabil se afla pe acoperisul balconului. Un vecin pretinde ca a vazut ca bucata de gheata s-a desprins de pe balconul meu( de contestat, din moment ce spune ca a auzit o bubuitura si atunci s-a uitat sa vada de unde a cazut gheata - bubuitura a fost deja la impact, deci nu avea cum sa vada locul desprinderii!!!).

Acum pagubitul imi cere daune. Cine e responsabil in acest caz? Mentionez deasemenea ca exista o asociatie de proprietari si o firma angajata de asociatie sa administreze imobilul.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:00, 2 Februarie 2010
In raport de terasa nu este obligatoriu angajarea de alpinisti utilitari,
Oare chiar a disparut bunul simt,simtul civic si interesul pentru participarea si mentinerea unui climat amiabil ,placut intre locatari ?
Oare nu mai suntem in stare sa ne dam singuri zapada la o parte la locul de parcare si trebuie sa angajam personal specializat?
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
ynocentta, utilizator
@ynocentta
Este vorba de zapada de pe acoperis care i-a cazut cuiva pe masina si i-a sifonat-o putin, nu despre zapada din parcare.
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gheata cazuta de pe bloc, masina avariata pe loc de parcare propriu din proximitatea blocului. cum pot recupera costurile reparatiei? andrei0102 andrei0102 Buna ziua, Zilele trecute, in timp ce eram in apartamentul in care locuriesc, de pe acoperisul blocului au cazut bucati de gheata care au spart parbrizul ... (vezi toată discuția)
Masina avariata din cauza caderii de gheata de pe cladire myxfabi myxfabi buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)
Avarii auto cauzate de cadere de zapada acoperis balcon viomari viomari Buna sera, Am si eu o speta si va rog daca se poate sa-mi spune-ti ce este de facut. Azi m-am trezit ca zapada de pe acoperisul balconului unui vecin de la ... (vezi toată discuția)