Buna seara, sunt proprietarul unui apartament situat la et.3/3, in seara aceasta am fost anuntat ca o bucata de gheata/zapada ar fi cazut pe masina unui vecin, aceasta fiind avariata. Mentionez ca nu e vorba de turturi( pe care ii indepartasem eu deja), ci de o bucata de zapada inghetata care probabil se afla pe acoperisul balconului. Un vecin pretinde ca a vazut ca bucata de gheata s-a desprins de pe balconul meu( de contestat, din moment ce spune ca a auzit o bubuitura si atunci s-a uitat sa vada de unde a cazut gheata - bubuitura a fost deja la impact, deci nu avea cum sa vada locul desprinderii!!!).
Acum pagubitul imi cere daune. Cine e responsabil in acest caz? Mentionez deasemenea ca exista o asociatie de proprietari si o firma angajata de asociatie sa administreze imobilul.
In raport de terasa nu este obligatoriu angajarea de alpinisti utilitari,
Oare chiar a disparut bunul simt,simtul civic si interesul pentru participarea si mentinerea unui climat amiabil ,placut intre locatari ?
Oare nu mai suntem in stare sa ne dam singuri zapada la o parte la locul de parcare si trebuie sa angajam personal specializat?