avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. Când se face plângere pentru abandon de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. Când se face plângere pentru abandon de familie? ...

Bună ziua. Când se face plângere pentru abandon de familie? Dacă are 3 luni consecutive de neplata a pensiei alimentare? Sau 3 luni acumulate? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:49, 31 Ianuarie 2024
cum or fi, cand acumulati 3 luni de neplata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare- rea credinta? hanah02 hanah02 Buna ziua, As dori sa ma interez daca neplata pensiei alimentare este dovada de rea-credinta sau imposibilitate de plata. In urma hotararii judecatoresti de ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă lămuriți când se consideră că neplata pensiei de întreținere este abandon de familie: la cumularea a 3 luni sau doar la 3 luni consecutive de neplată? Severina Chirila Severina Chirila Buna ziua! Nedumerirea mea este urmatoarea. La cumularea a 3 luni de neplata sau la 3 luni consecutive de neplata a pensiei alimentare se considera ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara buiavasi buiavasi buna ziua! as dori sa imi dati si mie un model de sesizare penala pt neplata pensiei alimentare si sa imi spuneti unde trebuie depusa multumesc! (vezi toată discuția)