avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am o intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am o intrebare

sotia mea a inaintat divort pe 10 februarie avem prima infatisare ea zice ca vrea sa terminam in mod amiabil daca in timpul procesului se razgindeste?:PX-(:closedtopic:
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 09:56, 2 Februarie 2010
Atunci se vor administra probe(declaratii de marori) pentru a se stabili eventuala culpa in desfacerea casatoriei
daca nu aveti copii si deci daca nu aveti e discutat de incredintare si pensie alimentara, puteti sa-i spuneti judecatorei ca sunteti de acord cu cererea reclamantei. sa aveti cu dvs un martor ca sa teste ca relatile dintre dvs sunt grav si iremediabil deteriorate.
In plus de ce v-a spus d-na avocat Avokitten, se poate finaliza procesul de divort la primul termen daca se incheie pe cale amiabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statul sustine si ajuta familia? cioban dumitru say cioban dumitru say sotia mea vrea sa divorteze iar eu nu vreau se poate face ceva? pun aceasta intrebare deoarece avem un copil de 13 ani si cred ca va suferi mult ne-am ... (vezi toată discuția)
Apararea in divort eduard2006 eduard2006 Salut sunt casatorit de 3 ani avem impreuna un copil de 2 ani ea a intentat divort fara a avea motive temeinice in acest sens si-a angajat un avocat.eu nu imi ... (vezi toată discuția)
Divort neimpartasit ivanflorentina50 ivanflorentina50 buna seara daca sotul meu a introdus actiunea de divort cu toate ca eu nu-mi doresc acest lucru se poate ca legea sa ne desparta de la prima infatisare? ... (vezi toată discuția)