avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Doresc sa stiu ce valabilitatea are diploma ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Doresc sa stiu ce valabilitatea are diploma de licenta ...

Buna ziua! Doresc sa stiu ce valabilitatea are diploma de licenta (facultate), legalizata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: C.Janina , utilizator 11:51, 31 Ianuarie 2024
Nu au termen de valabilitate. Din momentul legalizarii au puterea probatorie a originalului.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitatea actelor legalizate. validunca validunca Actele de studii: diploma de bacaloreat ; diploma de licenta ;.. au termen de valabilitate daca sunt legalizate la notar?? conform carui legi. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Problema diplomelor de bac in original sechestrate de spiru haret alexandra02 alexandra02 as dori sa stiu ce se poate face in cazul in care am lasat diploma de bac in original la facultatea spiru haret la unul dintre sediile de invatamant id iar in ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta legalizata? davidoff davidoff Buna ziua, Am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva. Am terminat facultatea si la serviciu imi cer copia de pe diploma de licenta legalizata. Asa ... (vezi toată discuția)