avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara. Am avut un proces civil în 2012. Nu mai ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara. Am avut un proces civil în 2012. Nu mai am hârtiile ...

Bună seara.
Am avut un proces civil în 2012. Nu mai am hârtiile cu hotarea judecătorească. Cum pot să cer copie de pe hotărârea din acel an?Se poate rezolva online? Instanța care sa pronunțat este în altă localitate.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:31, 31 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă cunoașteți nr dosar, nr sentința se poate rezolva prin posta..Depuneți cerere,taxa timbru pt fiecare ex legalizat în cuantum de 5 lei etc.Dacă nu aveți informațiile respective angajați av din localitate sau vs deplasați la arhiva,căutați în condici prăfuite după numele părților,anul introducerii acțiunii etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere duplicat hotarare judecatoreasca definitiva de divort 111cris1 111cris1 Buna seara, acum 20 de ani sora mea a divortat. A primit hotararea judecatoreasca definitiva de divort in care se specifica ca va purta in continuare numele ... (vezi toată discuția)
Copie legalizat certificat divort gabriela petrascu gabriela petrascu Buna ziua, mama mea este bolnava de Alzheimer. Nu mai are certificatul de divort. Eu am nevoie de o copie legalizata ptr procesul de obtinere tutela. A ... (vezi toată discuția)
Cum prezint administrarea probelor intr-un proces? danikpopa danikpopa Buna seara, De meserie sunt economist dar incerc sa rezolv si ceva parte juridica a societatii la care sunt si actionara. Avocatul nostru este plecat pentru ... (vezi toată discuția)