avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am cumparat o casa (intr-o comuna) ,in care am ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am cumparat o casa (intr-o comuna) ,in care am descoperit la ...

Am cumparat o casa (intr-o comuna) ,in care am descoperit la plata impozitului ca este si un autoturism inscris la aceea adresa,cum habar nu am a cui este,intrebarea mea este cum fac sa o scot si taxele sa se duca catre cel ce foloseste sau detine masina. In momentul cumpararii fiscalul era platit,si nu specifica de aceea masina.

Ma pueti indruma va rog ce trebuie sa fac?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: PaulDanciu , utilizator 14:07, 5 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca cel ce v-a vandut casa, avea si o masina. Sau cineva din familia lui care locuia cu el. Dar, de la taxe si impozite trebuie sa va comunice pe numele cui este inregistrat autoturismul respectiv. După aflarea numelui persoanei respective, puteti sa o notificati pentru a radia/muta autoturismul de la adresa dvs.
Salut,

Multumesc pt raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism vandut netranscris pe numele noului proprietar Katalin Patai Katalin Patai Buna ziua, Am vandut un autoturism cu cativa ani in urma pe promisiunea ca va fi transcrisa in termenul legal. Am facut doar acte de mana cu cumparatorul, ... (vezi toată discuția)
Radiere auto naecostel naecostel Salut, am un autoturism care nu a fost inmatriculat la politie,ci doar la taxe si impozite, pe certificatul de radiere al vechiului proprietar scrie numele meu ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia o masina cu actele vandute? pirina pirina Buna ziua, am urmatoarea problema: in urma unui accident rutier am primit de la asigurari dauna totala iar masina (ce a mai ramas din ea) a ramas in posesia ... (vezi toată discuția)