avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am primit de la un furnizor o factura de discount
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am primit de la un furnizor o factura de discount

Am primit de la un furnizor o factura de discount din data de 30.12.2023, ieri 31.01.2024.
In ce luna sa o inregistrez?
Ultima modificare: Joi, 1 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:00, 1 Februarie 2024
La data de pe factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus nicolpa nicolpa La fiecare factura ,un furnizor da drept bonus 1 euro si la 6 luni factureaza aceasta suma,( in lei).Cum inregistrez factura,ca un discount comercial 609? (vezi toată discuția)
Trebuie sa existe un contract comercial pentru ca un discount primit sa micsoreze valoarea obiectului facturat? MadiTzu MadiTzu Am si eu o intrebare: am primit o factura pentru o piesa care contine un discount de 10%. De obicei, eu inregistram valoarea piesei diminuata cu acest ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura cu discount zaira_simona zaira_simona Lucrez la o firma care comercializeaza ciment.Plata se face in avans,iar in momentul primirii marfurilor pe factura este inclus un discount pt plata in ... (vezi toată discuția)