avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Trecere de la norma de venit la sistem real - PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Trecere de la norma de venit la sistem real - PFA

Buna ziua. PFA infiintat in 2021, cu norma de venit, cu activitate suspendata din 2022 (CIC), cu posibilitatea de reluare a activității in 2024. La reluarea activității in 2024, pot trece pe sistem real (in loc de norma de venit)? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dianis.m120@yahoo.com , utilizator 18:41, 2 Februarie 2024
da sigur , se bifeaza in declaratia unica - Modifcarea modalităţii/formei de exercitare a activităţi
Va multumesc!

Grama Cornel - Consultant fiscal a scris:

da sigur , se bifeaza in declaratia unica - Modifcarea modalităţii/formei de exercitare a activităţi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmeaza sa completez du pentru 2021-2022, cu venitul real de data aceasta. dianarsn dianarsn Buna ziua, am infiintat un PFA in 2021, in sistem real. Am depus in primele 30 zile DU cu venitul estimativ pentru 2021 si am achitat impozitul aferent sumei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am un pfa cu domeniul de activitate taxi iar timp ... micutul1978 micutul1978 Bună ziua.Am un PFA cu domeniul de activitate taxi iar timp de 10 ani am fost la norma de venit.Pot trece anul acesta 2024 în sistem real ? (vezi toată discuția)
Am un pfa (9319) Mihai Kovacs Mihai Kovacs Bună ziua, Am și eu următoarea problemă: am un PFA (9319 - alte activități sportive) de circa 7 ani in care anual încasez între 20000 și 25000 Ron ... (vezi toată discuția)