avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bună ziua.Am un PFA cu domeniul de activitate taxi ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bună ziua.Am un PFA cu domeniul de activitate taxi iar timp ...

Bună ziua.Am un PFA cu domeniul de activitate taxi iar timp de 10 ani am fost la norma de venit.Pot trece anul acesta 2024 în sistem real ?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 14:48, 10 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da sigur . Completati in declaratia unica estimarea ca si sistem real

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la norma de venit la sistem real - pfa dianis.m120@yahoo.com dianis.m120@yahoo.com Buna ziua. PFA infiintat in 2021, cu norma de venit, cu activitate suspendata din 2022 (CIC), cu posibilitatea de reluare a activității in 2024. La reluarea ... (vezi toată discuția)
Pfa 6202 și sistemul real: taxe 2024 valentin471 valentin471 Vă salut cu respect. Sunt un tânăr de 20 de ani care deține un PFA cu cod CAEN 6202. Conform noului Proiect de Ordin, codul meu CAEN nu va mai face parte ... (vezi toată discuția)
Pfa intrebari Nick949494 Nick949494 Bună ziua Dacă îmi fac un PFA și activitatea pe care o desfășor are un cod caen valabil doar in sistem real și eu de exemplu anul asta nu am aproape ... (vezi toată discuția)