avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Am o nelămurire ,dacă soția a depus ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Am o nelămurire ,dacă soția a depus cere de divorț ...

Bună seara! Am o nelămurire ,dacă soția a depus cere de divorț la tribunal acum o lună în urmă iar eu vreau sa divorțez mai repede și vreau să merg la ofițerul stării civile la primărie împreună cu ea ,deci întrebarea pot rezolva la primărie chiar daca ea a depus cerere la tribunal(dosarul inca nu a ajuns pe mâna judecătorilor )
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:05, 1 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti certificatul de căsătorie în original? Puteti merge la notar sau starea civila( aici doar daca nu aveti copii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord problema domiciliu Sharpshooter Sharpshooter Buna ziua , vreau sa intreb daca este obligatoriu ca procedura de divort sa aiba loc in acelasi judet , oras unde au partile domiciliul . In cazul de fata ... (vezi toată discuția)
Divort liliana v liliana v cum se face divortul la primarie sau la notar? ce acte sunt necesare? cum se face cererea la primarie sau la notar? (vezi toată discuția)
Cum pot sa plec cu copilul de un an jumate inanglia monica7777 monica7777 Sunt casatorita, dar suntem despartiti, adica nu locuim impreuna,Sotul meu mi=a dat hartie la notar ca pot iesi cu copilul in afara tarii, dar expira la ... (vezi toată discuția)