avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Renuntare la decontarea telemuncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Renuntare la decontarea telemuncii

Daca decontarea cheltuielilor de telemunca nu a fost precizata in CIM ci doar prin oferta de angajare si pagina de intranet cum se poate renunta la ea legal? Prin act aditional cu acordul partilor nu vad cum poti face asta daca nu ai ce articol sa modifici din CIM? O dilema pe care nu stim cum sa o tratam. Multumim de raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 2 Februarie 2024
Prin retragerea ofertei , daca nu este mentionata in c.i.m. ..
Retragerea ofertei nu poate fi atacata in instanta?
Se poate promova o actiune in instanta, dar nimeni nu va va spune care sunt sansele de castig...in speta, imi este greu sa cred ca acea oferta nematerializata in act aditional poate fi pastrata de instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la domiciliu - covid 19 ematoni ematoni Buna ziua, Pentru munca la domiciliu in contextul evitarii raspandirii coronavirusului, ce trebuie sa fac intern si care este formatul unui act additional ... (vezi toată discuția)
Cim atacat panzarumitica panzarumitica speta: contract individual de munca cu anumite prevederi salariale, inclusiv norma de hrana. Angajatorul informeaza angajatii ca anumite drepturi din CIM nu ... (vezi toată discuția)
Demisie in urma acceptării unei oferte in intern? AmaliaGl AmaliaGl Am si eu o situație mai aparte, la care mi-aș dori tare mult să îmi oferiți un răspuns cât mai rapid posibil. Am aplicat pt o altă poziție în ... (vezi toată discuția)