avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nu sunt lămurit. Mi se scad 7 ani din 65 datorită ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nu sunt lămurit. Mi se scad 7 ani din 65 datorită grupei. Pot ...

Nu sunt lămurit. Mi se scad 7 ani din 65 datorită grupei. Pot ieși la pensie la 58 ani și să lucrez în continuare fără să anunț angajatorul, până la limită de vârstă adică 65 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:58, 4 Februarie 2024
Cand va depuneti dosarul de pensie vi se vor cere documente de la angajator. Va puteti continua activitatea dar veti incheia un nou contract, sau puteti iesi la pensie la 65. Angajatorul nu cunoaste povestea cu cei 7 ani
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2024
adriandimitriu, utilizator
Angajatorul va primi o adresa de la Casa de Pensii , care il va anunta despre pensionarea dvs. si va va inceta CIM de drept . Pe urma , daca va dori , va incheie un alt CIM .
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Februarie 2024
CHKa, utilizator
Adresa de la Casa de Pensii nu conduce la incetarea de drept a c.i.m. Incetarea se face in baza comunicarii deciziei de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.o persoana de 56 ani care iese la pensie limita varsta ... cristian.ion.92 cristian.ion.92 Buna ziua.O persoana de 56 ani care iese la pensie limita varsta cu reducere datorita grupei,trebuie sa anunte angajatorul,sau isi poate continua activitatea ... (vezi toată discuția)
Angajatorul vrea sã o oblige pe mama sã iasã la pensie vlad229 vlad229 Vreau si eu sa intreb ceva. E obligatoriu sa iesi la pensie daca indeplinesti condititiile de vechime, varsta, cotizatie completa, etc si ai si grupa sau e ... (vezi toată discuția)
Angajat pensionar CROSETEL CROSETEL Am si eu o problema. Am un angajat care a implinit varsta de 63 ani in luna noiembrie 2016.Cu 2 zile in urma dintr-o discutie am aflat ca are decizie de ... (vezi toată discuția)