avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... E recomandat sa trimit o cerere de tergiversare a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

E recomandat sa trimit o cerere de tergiversare a dosarului penal ...

E recomandat sa trimit o cerere de tergiversare a dosarului penal ,ținând cont ca de 3 ani se afla cercetarea in rem ?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 12:24, 4 Februarie 2024
Da, aveți dreptul de a formula o astfel de cerere în instanta.
Se poate trimite cererea si prim procurorului sau doar in instanta?
Art. 488 ind 2 cod proc pen:

Competenţa de soluţionare
(1) Competenţa de soluţionare a contestaţiei aparţine după cum urmează:
a) în cauzele penale aflate în cursul urmăririi penale, judecătorului de drepturi şi libertăţi de la instanţa căreia i-ar reveni competenţa să judece cauza în primă instanţă;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburare de posesie gabrielsolon gabrielsolon Buna ziua in luna aprilie am gasit pe o matusa care mi a arat o parte din teren pe care eu am intabulare ,am sunat la 112, politia ia deschis dosar pentru ... (vezi toată discuția)
Termen stadiu de cercetare penala Narcisa_ Narcisa_ 1) De la data depunerii unei plangeri penale, organul de cercetare penala are un termen anumit pentru solutionare a cercetarii penale? In cat timp trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Unde se poate depune o plangere civila Fili Fagaras Fili Fagaras La ce foruri din Bucuresti se poate depune o plangere civila daca nu sunt din Bucuresti..am facut plangere impotriva unui medic chirurg din Buzau la Parchet ... (vezi toată discuția)