avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum pot deține un PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum pot deține un PFA?

Cum pot deține un PFA?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:11, 4 Februarie 2024
Vă înregistrați la fisc și la registrul comerțului.
Ultima modificare: Duminică, 4 Februarie 2024
Cabinet de Avocat Baltă Adriana-Veronica, Avocat
Mergeți la registrul comerțului cu actul de studii în domeniul pentru care doriți sa va autorizați, contract de comodat pentru o camera din locuinta de domiciliu unde sa declarati sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa anca_g anca_g Buna ziua! Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea intrebare, daca se poate. Pot sa-mi infiintez PFA in orasul in care am domiciliul stabil ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)
Contract comodat, impozit ileana_dor ileana_dor Buna ziua! As vrea sa ma indrume si pe mine cineva. Ce anume trebuie sa fac in cazul in care parintii mei au sediul social al unui II declarat la locuinta pe ... (vezi toată discuția)