avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună dimineața..În luna decembrie am primit ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună dimineața..În luna decembrie am primit hotărârea judecătorească ...

Bună dimineața..În luna decembrie am primit hotărârea judecătorească ,au trecut cele 30 de,zile, as vrea să știu dacă pentru legalizarea hotărârii pot să merg eu deoarece maicamea nu este deplasările. Eu locuiesc la aceiași adresa cu mama, dar nu am fost parte din procesul de succesiune al imobilului. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:21, 5 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu puteti dvs. pentru ca nu sunteti parte in dosar. Mama dvs. poate face cererea de legalizare si sa o trimita cu posta. Inainte trebuie sa verificati daca nu s-a formulat cale de atac inca necomunicata dvs. Daca nu va descurcati, un avocat va poate indruma si poate obtine hotararea legalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces castigat - care sunt etapele urmatoare? elfulina elfulina Buna ziua, am castigat un proces pe dreptul muncii, unde instanta a decis ca fostul angajator sa imi plateasca salariile \"majorate, indexate şi ... (vezi toată discuția)
Depunere permis prin posta, dupa respingerea plangerii impotriva suspendarii DianaMaria111 DianaMaria111 Respinge ca neîntemeiată plângerea contravenţională formulată de petentul ------------ în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila merda merda Procesul pe fond a fost in sector 6, iar apelul a fost la TMB. De unde primesc hotararea judecatoreasca definitiva? Trebuie sa ma duc eu sa o iau sau soseste ... (vezi toată discuția)