avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Exista vreo lege in baza careia sa obtin drept de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Exista vreo lege in baza careia sa obtin drept de proprietate ...

Exista vreo lege in baza careia sa obtin drept de proprietate pe casa bunicii(decedata), daca eu am platit impozitul in ultimii 10 ani? Precizez ca singurul fiu in viata e tatal meu, dar mai am.o verisoara de gradul 1 in viata.
Multumesc,
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Andreea.Moraru.11 , utilizator 12:45, 5 Februarie 2024
Tatăl dumneavoastră împreună cu verișoara să dezbată succesiunea la NOTAR.
După dezbaterea succesiunii ei doi vor deveni proprietari.
În casa respectivă a locuit cineva în ultimii 10 ani`?
Ultima modificare: Luni, 5 Februarie 2024
Dapix, utilizator
Buna ziua, doar daca sunt indeplinite conditiile uzucapiunii si daca mostenitorii nu au acceptat expres sau tacit mostenirea, doar plata impozitului nu este suficienta. Solicitati o consultanta asupra situatiei dvs. complete unui avocat pentru analiza indeplinirii conditiilor legale.
Bună ziua!
Cu ce acte aveți mergeți la un avocat să le vizualizeze și să vă dea o opinie avizată asupra a ceea ce se poate obține în cazul dvs.
Nu a locuit nimeni.

Dapix a scris:

Tatăl dumneavoastră împreună cu verișoara să dezbată succesiunea la NOTAR.
După dezbaterea succesiunii ei doi vor deveni proprietari.
În casa respectivă a locuit cineva în ultimii 10 ani`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare succesiune rentealiviu rentealiviu in casa bunicilor mei a locuit unchiul meu(perioada neintrerupta aprox. 4-5 ani), care s-a recasatorit in anul 2009, in anul 2011 acesta a decedat, iar in casa ... (vezi toată discuția)
Mostenire miticasu miticasu Buna seara, Bunicul meu a cumparat niste terenuri si o casa in anii 1942 si 1945 in anii 1970 a dat casa tatalui meu dar fara acte. In 1986 bunicu a murit tata ... (vezi toată discuția)
Probleme succesorale ContSters144818 ContSters144818 Daca parintii nu au succesiunea facuta, si au platit de peste 35 de ani taxe si impozite, in caz de deces al parintilor noi urmasii ce drept avem? (vezi toată discuția)