avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună dimineața! Cu datorii la ANAF, în cazul în ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună dimineața! Cu datorii la ANAF, în cazul în care intră ...

Bună dimineața! Cu datorii la ANAF, în cazul în care intră salariul pe card,ce se poate face pentru a nu bloca întreg contul? Există pași în acest sens? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: c mary , utilizator 12:14, 6 Februarie 2024
Din experiența altora vă spun că nu prea sunt șanse să găsiți înțelegere la ANAF ca să vă ridice poprirea de pe contul bancar.
O soluție care ar rezolva situația, ar fi să vă pună poprire pe salariu direct la angajator, și să vă ridice poprirea pe contul curent.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot opri o poprire instituita unui contract de credit? adriane1 adriane1 Buna ziua, Am urmatoarea problema: mi-a fost instituita o poprire pe toate conturile din banci inclusiv pe contul unui card de credit ceea ce face ... (vezi toată discuția)
Poprire cristina.asan cristina.asan buna ziua,am poprire pe salariu ,vreau sa stiu daca pe contul unde imi intra salariu au voie sa imi faca oprire si pe alocatia copilui si stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)