avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am copil minor cu grad de handicap accentuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am copil minor cu grad de handicap accentuat

Daca am copil minor cu grad de handicap accentuat am dreptul la scutire de impozit pe salar?
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:05, 6 Februarie 2024
Doar dizabilul adult încadrat în grad de handicap care lucrează, are scutire de impozit pe salariu.
Dvs nu aveti scutire , decat daca sunteti incadrata in grad de handicap grav sau accentuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit- angajat incadrat in gradul 2 de handicap smokie smokie sunt incadrat in gradul de handicap 2-accentuat.angajatorul refuza sa ma scuteasca de impozit pe salariu motivind ca nu am dreptul.este corect? (vezi toată discuția)
Scutire de plata impozitului pe cladire si autoturism pentru parintii copiilor cu handicap vera58 vera58 \"Noile prevederi arată că părinţii copiilor cu handicap grav sau accentuat şi ai celor cu gradul I de invaliditate vor fi scutiţi de plata impozitului ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe imobil persoana cu dizabilitati (handicap ... aaa21 aaa21 Scutire impozit pe imobil persoana cu dizabilitati (handicap grav- permanent) Buna ziua, Sunt persoana cu handicap grav, permanent. Stiu ca, cf. legii ... (vezi toată discuția)