buna ziua ! ma numesc nicu....as dori sa imi dati cateva sfaturi ....detin un titlu de proprietate eliberat de comisia judeteana pentru stabilirea drepturilor de proprietate asupra terenurilor.....pe mai multe terenuri .....titlul este pe mine si inca doi frati....eu doresc sa imi inscriu in cf terenurile pe care le folosesc....ce ar fi de facut?...un act de partaj voluntar intre noi ar fi de ajuns , sau trebuie facuta dezmembrarea ? ce as putea face daca unul din frati nu vrea sa vina la notar pe motiv ca nu are bani ?
buna ziua,
ca sa va puteti inscrie terenurile in CF trebuie facut un partaj voluntar si dezmembrare.
Problema cu fratele care nu are bani o puteti rezolva platind dvs si partea lui urmand ca dvs. sa va recuperati banii de la acesta cand va avea.
Puteti face in acest sens un act de imprumut la notariat sau sa luati o parte mai mare din teren ca sa va acoperiti cheltuielile
variante sunt destule
Succesiune
mmnngg
buna ziua ! ma numesc nicu....as dori sa imi dati cateva sfaturi ....detin un titlu de proprietate eliberat de comisia judeteana pentru stabilirea drepturilor ... (vezi toată discuția)