avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, a mai intampinat cineva problema asta? Noi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, a mai intampinat cineva problema asta? Noi locuim in austria, ...

Buna, a mai intampinat cineva problema asta?
Noi locuim in austria, fetita are 11 luni si nu am primit maternitatea deloc, ne au zis ca trebuie sa renuntam la domiciliul din Romania. Am renuntat, am facut psapoarte inclusiv la copii cu domiciliul in austria, acum spune ca trebuie un bestetigung precum noi nu mai stam in Romania, are cineva idee ce se poate face in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 7 Februarie 2024
Ati inregistrat copiii la autoritatea locala, acolo unde locuiti ("Meldezettel")?


Ciobanu Neculai a scris:

Ati inregistrat copiii la autoritatea locala, acolo unde locuiti ("Meldezettel")?

Avem toate actele necesare..doar ca ne cere o foaie din Romania precum nu mai avem domiciliul acolo, nevasta este stabilita de aproape 13 ani in Austria.
Cred ca acel documente se poate lua de la Direcţia Generala pentru Evidenţa Persoanelor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu minori, din care unul încă nenăscut. ce mă sfătuiți? Flavia.onu Flavia.onu Sunt căsătorită de 2 ani si sunt in aceasta relatie de 8 ani, am o fetita de 2 ani si 10 luni, iar luna viitoare nasc un băiețel. Relația cu soțul meu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt căsătorită de 9 ani cu soțul meu, avem împreună ... MancasAlexandra MancasAlexandra Buna ziua! Sunt căsătorită de 9 ani cu soțul meu, avem împreună 2 fete și locuim de aproape 7 ani în Germania! Am decis sa ne separam(mai mult el) ... (vezi toată discuția)
Divort in afara tarii? ContSters221329 ContSters221329 vreau sa divortez, avem un copil de 2 ani, imi poate lua copilul? eu am servici stabil, el nu, a stat si fara servici o perioada. copilul merge la cresa de la ... (vezi toată discuția)