avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua tuturor. Privitor la Concediu crestere copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua tuturor. Privitor la Concediu crestere copil : daca ...

Buna ziua tuturor. Privitor la Concediu crestere copil : daca fata mea à lucrat in Olanda in 2022 si in 2023 cu contractul pe perioada determinata iar din 2023 de la 1 octombrie are contract romanesc sambata si duminica in paralel cu cel olandez , poate bénéficia de drepturi de cresterea copilului?
Ea a nascut pe 19 ianuarie 2024 in Belgia, tatal fiind belgian. Dupa transcrierea certificatului de nastere in cel romanesc , va merge in tara si ramane acolo cu copilul.
Nu are certificat medical dupa nastere pentru ca in Belgia nu se dau , angajatorul i-a spus ca intrerupe contractul pentru absente.
Ce e de facut?
Ma puteti ajuta cu un sfat?
Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat cererii mele.
Carmen
Ultima modificare: Marți, 6 Februarie 2024
Carmenelena62, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:41, 7 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate bénéficia de indemnizatia pentru cresterea copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere certificat nastere cristina_petraru cristina_petraru Am un copil nascut in Belgia in 2014 si as dori sa fac transcrierea certificatului de nastere eu fiind casatorita in anul 2013 nu am apucat sa imi schimb ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere in belgia xenia1985 xenia1985 Am nascut in begia si as dori sa plec in tara in Rominia cu copilul de 2 luni ,intrebarile mele sunt:ce trebuie sa fac sa scot certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu copil nascut in afara paunlaura paunlaura buna ziua am un copil nascut in belgia, cu care am revenit in tara. formalitatile de obtinere a certificatului de nastere dureaza foarte mult. noi , ... (vezi toată discuția)