avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bună! Ce părere aveți, un PFA profesie liberala ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bună! Ce părere aveți, un PFA profesie liberala este obligat ...

Bună! Ce părere aveți, un PFA profesie liberala este obligat la e-factura?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 11:48, 7 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Daca se emit facturi catre persoane juridice sau catre alte persoane fizice autorizate (care detin CIF), cu siguranta da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat-pfa sau pfi? danar122 danar122 Buna ziua, Un traducator autorizat de Ministerul Justitiei, cu CIF de la Finante, neinregistrat in Registrul Comertului, ce statut are- Persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Obligatie emitere factura pfa traducator? sonia1978 sonia1978 Sunt PFA traducator, in sistem real, neplatitor de TVA. Va rog sa-mi spuneti daca incepand cu anul 2013 este obligatorie emiterea de factura (pe langa ... (vezi toată discuția)
Cif BALOSINRODICA BALOSINRODICA Buna ziua, Revin cu intrebarea pe care am mai adresat-o acum cateva zile cu speranta ca o sa primesc un raspuns. Am autorizatie de traducator eliberata de ... (vezi toată discuția)