avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o situatie ? ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o situatie ? Daca un angajat ...

Buna ziua ,

Va rog sa ma lamuriti intr-o situatie ? Daca un angajat are contract de munca pe o companie care face parte dintr-un grup de firme , dar toate au CUI diferit si angajatul nu are contractul pe compania care inglobeaza cele 5 firme, doar pe una dintre ele ...este legal sa presteze atributii din fisa postului pentru toate celelalte firme , chiar daca contractul si salariul este doar la una dintre ele ?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:49, 8 Februarie 2024
Nu este legal sa presteze atributii din fisa postului pentru toate celelalte firme ...vedeti art.35 alin.1 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o parere in aceasta situatie ... eu1984 eu1984 Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu o parere in aceasta situatie : Daca esti angajat pe o companie X , dar acea companie face parte dintr-un grup de alte 5 ... (vezi toată discuția)
Doua fise de post, un singur contract individual de munca iuliachirita iuliachirita Buna ziua, Daca am doua fise de post diferite, sunt obligata sa am si doua CIM diferite? Multumesc. (vezi toată discuția)
Lipsa fisa postului inspector ru Monica H. Monica H. Speta mea e cam asa: Un salariat - inspector de resurse umane, angajat de 9 ani la SC nu are fisa postului intocmita. In ultima perioada s a constatat ca ... (vezi toată discuția)