avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua am o poprire executorie pe cont și astăzi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua am o poprire executorie pe cont și astăzi îmi întra ...

Bună ziua am o poprire executorie pe cont și astăzi îmi întra alocația copiilor o poate bloca șialocatia
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:31, 8 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Nu se pune poprire pe alocatia copiilor.
Dacă contul bancar este blocat, nu veți putea scoate alocația copiilor, va rămâne blocată în contul curent.
Vorbiți cu executorul judecătoresc să trimită adresă la bancă pentru deblocarea sumei de bani cât reprezintă alocația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am un cont la o banca pe care primesc alocația copilului. ... Yoyo1990 Yoyo1990 Bună ziua. Am un cont la o banca pe care primesc alocația copilului. Și mi sa făcut o proprire de către un executor și am contul blocat. Am pe minus 1000 ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)
Sesizare.. anamariapitulice anamariapitulice Bună ziua! Am poprire pe salariu de 2 ani si contul de salariu blocat...desi lunar se virează banii in contul executorului judecătoresc acesta nu vrea sa ... (vezi toată discuția)