avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Este adevarat ca poti beneficia de pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Este adevarat ca poti beneficia de pensie sociala ...

Buna ziua!
Este adevarat ca poti beneficia de pensie sociala ,chiar dacă nu ai nici o cotizație?Dacă da,ma poate ajuta cineva cu mai multe detalii?Conditii,acte necesare?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:32, 8 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici măcar nu există pensie socială. Orice cetățean, ca să poată beneficia de pensie la limită de vârstă, trebuie să aibă cel puțin stagiul minim de cotizare de 15 ani.

Încercați la primăria de domiciliu, poate vă încadrați să beneficiați de ajutor de incluziune.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare fara stagiu complet de cotizare Gabi-007 Gabi-007 Buna seara, Am o intrebare simpla si anume: daca am in total doar 6 ani de munca (cu intreruperi, dar in total sant 6 ani) inregistrati pe cartea de munca pot ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare brown_eyes brown_eyes Buna ziua, as dori daca se poate sa aflu in ce conditii s-ar putea pensiona o femeie cu urmatoarele date: - data nasterii: septembrie 1956 (53 ani); - ... (vezi toată discuția)
Mama mea a lucrat 9 ani. tot citesc despre pensia minim garantata, ... Alecerno Alecerno Mama mea a lucrat 9 ani. Tot citesc despre pensia minim garantata, poate beneficia de asa ceva? Sau stagiul acela minim de 10 ani poate fi completat în vre ... (vezi toată discuția)