avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce garantii am ca banca imi livreaza banii in cont? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce garantii am ca banca imi livreaza banii in cont? Vreau sa vand un apartament, iar cumparatorul vrea sa-mi plateasca ...

Vreau sa vand un apartament, iar cumparatorul vrea sa-mi plateasca un avans ches iar diferenta prin credit ipotecar la BT. Mi s-a spus ca semnez contractul de vanzare cumparare cand am avansul in cont, iar banca urmeaza sa-mi livreze banii ulterior dupa ce are titlul de proprietate al noului proprietar.Intrebarea mea este ce garantie am eu ca primesc banii de la banca si in cat timp de la semnarea contractului?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 07:20, 9 Februarie 2024
Garanția e din toți anii în care oamenii au cumpărat imobile cu credit și nu s-a întâmplat niciodată ca banca sa nu vireze banii.
Durează maximum o săptămână de la semnarea contractului de vânzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament prin credit la alpha housing 5inci 5inci Ma intereseaza si pe mine sa stiu care sunt procedurile in cazul in care vreau sa vand un apartament cuiva care face un credit la alpha housing , sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament ipotecat crisselena crisselena buna ziua.va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: am cumparat un apartament cu credit la banca pe 30 de ani, garantat cu ipoteca pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil grimattila13 grimattila13 Vand o casa, iar dupa semnarea contractului la notar am emotii. Casa se vinde cu credit ipotecar. Eu am semnat contractul de vanzare-cumparare, notarul a mai ... (vezi toată discuția)