In anul 2000 am obtinut de la primaria sect.6 o autorizatie de functionare pentru profesii liberale.In anul 2001 si 2002 am vizat autorizatia dar din anul 2003 pana in prezent nu am mai fost la primarie pentru vize.Acum as vrea sa-mi reiau activitatea si nu stiu daca este necesar sa obtin o alta autorizatie .Mentionez ca la Adm.financiara am depus in fiecare an declaratia de venit.
Daca autorizatia a fost data pe un anumit termen, trebuie fie prelungita fie emisa alta .De obicei, astfel de autorizatii nu se elibereaza pe termen.Daca PFA nu mai doreste sa continue activitatea pentru care s-a autorizat trebuie sa informeze in scris primaria care a emis autorizatia.
in cazul tau nu iti mai trebuie o alta autorizatie, mai ales daca ai platit anual taxele.........
e ok daca o perioada nu ai avut activitate, ai ramas inregistrata cu numar si F/ / deci ai autorizatie valabila.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pfa taxi
ervin87
buna ziua. Sunt nou pe forum. Am si eu o problema la care as dori sa ma ajutati.Tatal meu a decedat.Acesta avea ca activitate taximetria si era PFA cu plata ... (vezi toată discuția)
Acord de functionare primarie
Este sau nu obligatorie obtinerea unui acord de functionare din partea primariei pentru o activitate de comert cu ridicata desfasurata in imobilul meu si ce ... (vezi toată discuția)