avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Continuare CIC!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Continuare CIC!

Buna ziua,
Pana pe data de 06.08.2010, sunt in concediu de crestere copil. Acum sunt din nou insarcinata, urmand sa nasc in jurul datei de 22 septembrie. Pot intra direct in prenatal dupa data de 6 august (de cand ar trebui sa ma intorc la serviciu), si pana voi naste, in septembrie? Care va fi modul de calcul al indemnizatiei pt. cel de-al 2-lea copil? Voi beneficia de aceeasi suma ca pana acum, adica 85% din veniturile pe ultimele 12 luni anterioare primei nasteri, sau va fi 85% din indemnizatia actuala? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLASOR CONSULT , Consilier juridic 12:40, 2 Februarie 2010
1. Procentul va fi de 85% din veniturile ultimelor 12 luni, adica din ce venituri ati avut in perioada concediului de crestere copil, sau de 600 RON/luna.

2. Dupa data de 6 august puteti intra in prenatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu prenatal adyna_me adyna_me Buna ziua, Sunt insarcinata in luna a 6a si ar trebui sa intru in concediu prenatal la 1 oct urmand sa nasc pe 20 nov. As dori sa stiu daca concediul ... (vezi toată discuția)
Comncediul prenatal, lore00 lore00 buna ziua, am si eu o nelamurire, sunt insarcinata, in 6 luni, am terminat facultatea de medicina in august 2008. licenta, si nu am depus actele de somaj ca in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil dianabos dianabos Buna seara! Incep prin a specifica ca sunt insarcinata in 18 saptamani si urmeaza sa nasc in jurul datei de 18 aprilie 2014. 1. Inca nu am inteles daca ... (vezi toată discuția)